Undervisere

Undervisere


Yasmin Filthuth

 

Yasmin er 21 år gammel, og vil i sæson 24/25 undervise fuldtid på danseskolen i både Hvidovre og Stenløse.


Yasmin har været hjælpepige i mange år på Simones børnehold.

Yasmin er også Simones søster, og er derfor blevet lært grundigt op i børnenes forståelse for musik og dans og ved lige hvad hun skal gøre hvis et barn har brug for hjælp.


Yasmin fortæller at det bedste ved at være instruktør er at se hvordan eleverne folder sig ud og hun er altid klar på at få et kram eller en high-five med på vejen.

Det vigtigste i Yasmins undervisning er at børnene altid har det sjovt, imens de lærer at danse.

Yasmin glæder sig til at tage imod dansebørnene i Hvidovre & Stenløse.

Yasmin vil undervise hver tirsdag og fredag i Stenløse og hver onsdag i Hvidovre.Simone Filthuth Nøhr-Petersen

 

Simone er indehaver og daglig leder hos

DCT DANS.

Efter mange års erfaring indenfor danseundervisning og pædagogik valgte Simone at starte sin egen danseskole op i 2019 med fokus på danseglæde fremfor alt andet.

Simone har danset i 20 år, og undervist i 10 år og er altid smilende, positiv og imødekommende.

Hun har stort fokus på at alle hendes elever har et smil på læben når de danser, samtidig med at de lærer en masse, som de vil kunne bruge mange år frem. 


Simone har været en aktiv konkurrencedanser og vundet flere mesterskaber. Hendes seneste bedrift er hendes dansehold som vandt sølv til DM og dermed kvalificerede sig til VM.

Hun er uddannet danser hos Broadway Dance Center i New York og har optrådt for navne som Kato, OneRepublic, Emmelie De Forest, Malte Ebert (Gulddreng), Alphabeat, Casper Christensen, Martin Brygmann, mm.
Simone vil undervise hver mandag og tirsdag i Stenløse.

 

Sisse Mikkelsen

Sisse er certificeret og eksamineret yogalærer. Hun underviser primært i hatha, yin, vinyasa og flow yoga.

Sisse arbejder også på DCT DANS-kontoret, hvor hun besvarer opkald og mails.

 

”Mit første møde med yoga var i 2008. Jeg havde to små børn og var netop startet på arbejde efter en stresssygemelding. Jeg oplevede på magisk vis, at min krop og mit sind faldt til ro efter en yogatime. Jeg har siden fast dyrket yoga og kan ikke undvære det fysiske og mentale velvære (og overskud), som yoga giver mig.

Man skal ikke være smidig for at dyrke yoga, men man opbygger smidighed, styrke og balance ved en regelmæssig praksis. Alle kan deltage i mine klasser – også dem, der har ingen eller kun lidt erfaring med yoga.

 

Det betyder meget for mig, at mine elever føler sig velkomne, og at de går fra mine klasser med en god oplevelse.”

 

Sisse underviser vores hatha yogahold for voksne i Stenløse.Kathrine Ermark Koch

 

Kathrine er discoinstruktør i Stenløse.

Hun har danset siden hun var 6 år, og været en aktiv konkurrencedanser i disco indtil 2018, hvor hun deltog i Europamesterskaberne.
Kathrine lægger meget vægt på at dans skal være sjovt og hårdt, samtidig med at eleverne lærer disciplin, korrekt teknik, smidighed og bliver udfordret.

Kathrine fortæller "i mine timer er der både plads til sjov og fjollerier, samtidig med at der er seriøsitet og fokus. Jeg glæder mig til at videregive min danseglæde til en masse dejlige børn!"


Kathrine vil undervise vores discohold i Stenløse hver onsdag, og have ansvaret for vores disco solo/duo dansere samt disco juniorformation.Lisbeth Fjorbak

Lisbeth arbejder til dagligt som kommunikationskonsulent på Herlev Hospital og bor i Ølstykke med sin mand og 3 børn. Hun har danset siden hun var 3 år gammel og er tidligere konkurrencedanser i flere forskellige stilarter, hvor hun har vundet mange mesterskaber.
Lisbeth er uddannet danser fra Copenhagen Dance Space, hvor hun er blevet trænet af nogle af de bedste instruktører fra både ind- og udland. Derudover har hun medvirket i musikvideoer og flere danseforestillinger.

Hun har mange års erfaring som underviser og elsker at dele sin danseglæde med andre. Lisbeth lægger desuden stor vægt på, at man er skadeforebyggende som underviser og prioriterer danseteknik i sine timer.

"I mine undervisningstimer er det vigtigt, at der er plads til at have det sjovt i kærlige rammer, samtidig med, at man kan udvikle sig kreativt som danser. Jeg går op i at skabe en hyggelig atmosfære i mine timer, hvor alle føler sig velkommen, og hvor der er plads til at få et frirum fra dagligdagen."


Hun glæder sig til at undervise i girly hip hop og moderne hver onsdag.


Laura Kirk

 

Laura er 24 år og til dagligt er hun medhjælper i en vuggestue.

Laura har 10 års danseerfaring og 6 års undervisningserfaring. Hun er uddannet hos Sceneindgangen. Laura er altid til at finde med et smil på læben og en hjælpende hånd. 


Laura er en pædagogisk underviser. I hendes undervisning lægger hun stor vægt på at det skal være sjovt, der skal være plads til alle og at der altid er flere måder at lære på. Det er vigtigt for hendes at alle hendes elever har det sjovt, at de lære en helt masse og har et smil på læben - også når det er svært. 


Laura har været aktiv konkurrence danser i mange år og har opnået flotte placeringer både nationalt, men også internationalt. Laura har undervist og ført mange af hendes elever til tops i deres individuelle rækker og årgange. 

Laura har danset for navne som Dj Aligator, ToyBox, Alexander Brown, Boye & Sigvardt, m.m.


Laura skal undervise i TikTok og disco på begynder og konkurrenceniveau hver torsdag i Stenløse.


Laura Esmark Kristensen

 

Laura Esmark Kristensen er 23 år og bor på Amager i København.

Hun har danset siden hun var 4 år gammel og har altid været helt forelsket i dansen!

Laura startede med at undervise i 2017. Ved undervisningen finder hun en masse glæde og hun nyder at lære fra sig, samt at give hendes elever den danseglæde videre, hun selv har.

Laura har erfaringer med en masse forskellige stilarter heriblandt klassisk ballet, moderne, jazz, showdance, musical teater, hiphop, house m.m.

Hun er uddannet hos Central Musical Theatre School I 2021 og I 2022 blev hun færdig på Stepz Danseuddannelse, hvor hun har erfaret sig indenfor mange flere stilarter, samt forbedret og fornyet sin viden indenfor de stilarter hun allerede har kendt.

Laura elsker at arbejde med det tekniske i timerne, men holder ligeså meget af at lave nye, sjove og udfordrende koreografier, hvor hun virkelig kan se en udvikling og danseglæde hos eleverne.


"Det allervigtigste for mig i mine timer er, at eleverne får noget ud af det og kommer hjem med nye erfaringer. Endnu mere vigtigt at eleverne føler sig trygge i mine timer og kan gå hjem med et kæmpe smil på læben og glæde sig til ugen efter. Dansesalen skal være et rum for alle og der skal være plads til grin, kram og en masse sjov dans. Jeg glæder mig så meget til at møde jer!"


Laura er ny underviser hos DCT og kommer til at undervise hver tirsdag på Showformation junior, Moderne small group junior, showdans/MGP 4-7 år og Moderne/jazz 10-16 år.Malou Rex

 

Malou er 18 år gammel og går til dagligt går på gymnasiet. 


Malou har danset i 8 år, og har gået til både standarddans, girly hiphop og hiphop. Hun har vundet flere konkurrencer som solo/duo danser, bla Sjællands- og Danmarksmesterskaberne.

Hun går meget op i at dans skal være sjovt og kreativt, samt at man udvikler og altid forbedrer sig. "Det er altid vigtigt at man kan være sig selv når man danser" fortæller hun.


Malou skal undervise i hip hop, girly, showdans og pop commercial hver mandag i Hvidovre og tirsdag i Stenløse.


Agnes Staun Hansen

 

Agnes er 18 år gammel og er ny instruktør hos DCT DANS.
Hun startede med at danse da hun var 6 år gammel, hvor hun dansede disco.
Agnes har konkurreret i disco i mange år, både solo, duo og small group.


Udover disco har hun også konkurreret i showdans/moderne i mange år hvor hun blev Danmarksmester i 2021.
Til dagligt går hun på hotstepper danse uddannelse inden for streetdans og bliver færdig til sommer.
Gennem sin uddannelse har hun dertil fået lov til at danse for nogle store internationale navne som f.eks. Montell Jordan.
I Agnes' timer er der stor fokus på danseglæde og at det skal være sjovt at komme til dans. Samtidig er styrke, smidighed og udvikling af eleverne noget jeg hun arbejde med i sine timer.

Agnes vil undervise i disco og showdans/moderne hver tirsdag i Hvidovre.Gitte Friis Vinther

 

Gitte er 43 år gammel og har danset siden hun var 2 år gammel på Pejsegården hvor hun blev undervist af Britt Bendixen og hendes moster Lene Løvendahl.

Gitte bor til dagligt med sin mand og 2 piger i Ølstykke.


Hun har gået til Step, Hip Hop, Jitterbug, Jazzballet, Showdance, Lambada men hendes passion var i Sportsdans (Latin og Standard danse) hvor det blev til adskilligere Danske og Nordiske mesterskaber.

Gitte har undervist I Zumba Fitness i 14 år, og elsker at undervise da dansen og musikken giver hende stor glæde.

 

Hun vil nu prøve noget nyt og springer ud i at undervise i Hit Fit, og hun er super spændt og glæder sig meget.

 

"Dansen for mig giver mig en stor glæde, og jeg vil gøre mit for at mine elever vil få den samme glæde som jeg får. Selv på de dage hvor der er det manglende overskud" fortæller Gitte.

 

Gitte er ny underviser hos DCT og kommer til at undervise i Hit Fit Dance for voksne hver mandag.Ida-Marie Kjeldsen

 

Ida-Marie er ny instruktør hos DCT og skal undervise vores pardanshold for voksne.


Til dagligt er hun kontorelev i Stelling og derudover arbejder hun også som hjælpepige på DCT's børnehold om mandagen.


Hun har danset pardans i 16 år, hvor de sidste 8 var på eliteniveau.

Ida-Marie er blevet undervist i mange af årene af Britt Bendixen, og så har hun vundet flere Danmarks- og Nordiske mesterskaber.


Hun går meget op i at give en god oplevelse for vores par, og har stor fokus på at man skal have det sjovt, samtidig med at gå derfra med en følelse af at have lært noget nyt, uanset ens niveau.


Ida-Marie skal undervise mandag og torsdag i pardans for nybegyndere og øvede.Nanna Petersen

 

Nanna er 21 år gammel og holder sabbatår i sæson 24/25.
Nanna har danset siden hun var helt lille og bliver kun gladere og gladere for dansen, for hver dag der går.
Hun har været konkurrence danser i mange år, hvor hun bl.a. har vundet flere Danmarks-, Sjællands- og Københavnsmesterskaber i flere forskellige stilarter.
Nanna danser stadig selv ofte, og går op i hele tiden at udvikle sig.

Hendes største passion er at give sin danseglæde videre og se elever udvikle sig og føle sig trygge i dansen, som hun selv gør.

Nanna skal undervise vores hip hop konkurrencehold hver mandag, og desuden føre vores hip hop formationshold i Stenløse til SM & DM. 


Nanna skal undervise i hver mandag i Stenløse og hver torsdag i Hvidovre.


Casandra Bihlet

 

Casandra er 18 år gammel og ny instruktør hos DCT Dans.

Med en baggrund i konkurrenceverden siden hun var blot 7 år gammel, har hun deltaget til DM, EM og VM,hvor hun har vundet op til flere gange.

Senest har hun vundet DM og VM i hip hop.

Hun brænder for at guide sine elever og ønsker at skabe et team hvor passion og hårdt arbejde går hånd i hånd.

Ud over sin baggrund som konkurrencedanser har hun også uddannelse indenfor heels, optrådt i adskillige shows,

vundet MGP i 2017, blevet undervist af folk fra hele verden og danset for de kongelige.

Casandra er stadig en aktiv danser, og elsker at lade sig inspirere og dygtiggøre sig.

Hun har de seneste år undervist i hiphop og hiphop konkurrence, og

nu glæder hun sig til at komme lidt tættere på hjem og undervise hos DCT i Stenløse.


Casandra vil undervise vores hip hop small group børn, hip hop solo/duo og hip hop niv. 2 hold hver onsdag i Stenløse


Amalie Larsen

 

Amalie er 24 år gammel og arbejder til dagligt i 3F.

Amalie har danset mange forskellige stilarter igennem mange år. Hun har blandt andet danset Showdance, girly style, Zumba, Dancehall og mange andre stilarter.

Hun har desuden taget en Hit Fit uddannelse i januar 2020.


"Det bedste ved at danse er, at man altid får et smil frem på læben, det gør jeg i hvert fald altid, både når jeg selv danser, men også når jeg ser andre danse.

Jeg holder utrolig meget af at hjælpe og understøtte børn, og er altid klar til at give et ekstra kram, til dem der har brug for det."


Amalie vil undervise i showdans i Stenløse og Hvidovre og være hjælpetræner i Hvidovre.


Maria Voigt Pedersen

 

Maria er 24 år gammel, og underviser i girly hip hop og heels.

Hun har danset siden hun var helt lille, og er uddannet hos Hotstepper.

Maria har deltaget i flere Danmarksmesterskaber i både hip hop, disco, jitterbug og Rock & Roll.


Til dagligt går Maria på HF og er selv en aktiv danser i sin fritid.


Maria elsker at undervise, og går op i at lære fra sig, samtidig med at have det sjovt.

Marias elever går altid fra timen, med et smil på læben.

Maria skal undervise i hip hop og girly hver mandag i Hvidovre og hver tirsdag i Stenløse.


Julie Paludan-Müller

Julie er 18 år gammel og går til dagligt i 2.g på Egedal Gymnasium. Julie har været assistent for både Simone, Yasmin og Amalie gennem de sidste to år og går selv på flere hold hos DCT, hvor hun elsker at udvikle sig både i og gennem dansen.


Lige så meget som hun elsker selv at udvikle sig, elsker hun at se andre gøre det og hjælpe dem med det, ved at dele sin danseglæde og lære fra sig. Det er derfor vigtigt for Julie at hjælpe hendes kommende elever med at udvikle sig i dansen såvel som i fællesskabet, der skabes i dansesalen.

Hun ønsker at skabe et rum, hvor det både er trygt at lære, trygt at have det sjovt, trygt at stille spørgsmål og trygt at lave fejl og Julie er altid klar til at give et kram eller to, hvis der er brug for det.


Julie vil undervise i showdans hver torsdag i Stenløse.


Nimi Singh

 

Nimi, er 23 år og arbejder til dagligt som administrativ medarbejder på kontor.
Nimi har danset i 11 år og undervist i dans i de seneste 5 år.


Dans har derfor været en stor del af hendes liv gennem de sidste mange år.
Nimi danser primært hiphop, dancehall og girly.

Hun elsker at se hendes elever udvikle sig og nyder at lære fra sig.

Hun glæder sig til at undervise DCT's elever


Nimi underviser hver mandag i Dancehall/TikTok i Hvidovre


Jacqueline Raavig

Jacqueline er 19 år gammel og er uddannet hos Studio20 THE EDUCATION.

Hun elsker at danse og har danset siden hun var 3 år.

Jacqueline har danset mange forskellige stilarter gennem årene og er tidligere konkurrencedanser, og bl.a. har vundet flere Danmarks-,Nordisk-,Sjællands- og Københavnsmesterskaber.


Det er meget vigtigt for hende at skabe et trygt træningsrum med plads til fejl, massere af udvikling og smil og grin.
Hun ønsker at give danseglæden videre og er altid klar på at hjælpe eller give et kram, hvis der skulle være brug for det.


Jacqueline danser stadig aktivt og går meget op i at udvikle sig og lære videre, så hun kan blive en endnu bedre danser og underviser.”


Jacqueline vil undervise i hip hop og girly hver søndag i Stenløse.


Louise Hededal Hofer

Louise er ny instruktør hos DCT og har danset siden hun var 3 år gammel både inden for standard/latin, disco og hiphop, men har også prøvet kræfter med ballet og moderne.


Louise har danset konkurrencedans i disco og hiphop og har gennem årene deltaget i både DM og VM i hiphop small group og formation. Konkurrencerne blev nedprioriteret til fordel for studie og i de seneste år har dansen været for motionen og glædens skyld.


"Hit Fit giver mig en dejlig pause i hverdagen, men høj puls, god musik og massere af smil. For mig er det den perfekte kombination af dans og motion. Jeg glæder mig til selv at undervise i Hit Fit og jeg håber at alle vil gå fra undervisningen med et smil på læben og sved på panden - det er min mission" fortæller hun.


Louise vil undervise i Hit Fit Dance for voksne hver torsdag i Stenløse.


Selma Dahl

Selma er 17 år gammel og skal efter sommerferien starte på HF på Egedal Gymnasium.
Selma har altid elsket at danse. Hun har tidligere gået hos DCT DANS til moderne/contemporary og showdance formation. Derudover har hun været assistent for Amalie.

Selma er uddannet danser, fra danseuddannelsen.dk by Sara Gaardbo. Her har hun lært om teknikken bag dans samt en masse forskellige stilarter som House, hiphop, jazz, contemporary, mm.


Det vigtigste for Selma som underviser er, at skabe et sjovt og trygt rum, hvor alle tør at være dem selv. Selma lægger stor vægt i sin undervisning, på både personlig udvikling, samt at det skal være sjovt. Det er vigtigt for hende, at man går ud af dansesalen med et smil på læben.

Selma vil undervise i hip hop hver mandag i Stenløse.