Undervisere

Yasmin er 17 år gammel, går på gymnasiet og er vores instruktører, som vil undervise vores torsdagshold i Hvidovre, samt vores tirsdagshold i Stenløse.


Yasmin har været hjælpepige i mange år på alle Simones børnehold.

Yasmin er også Simones lillesøster, og er derfor blevet lært grundigt op i børnenes forståelse for musik og dans og ved lige hvad hun skal gøre hvis et barn har brug for hjælp.


Yasmin fortæller at det bedste ved at være instruktør er at se hvordan eleverne folder sig ud og hun er altid klar på at få et kram eller en high-five med på vejen.

Det vigtigste i Yasmins undervisning er at børnene altid har det sjovt, imens de lærer at danse.

Yasmin glæder sig til at tage imod dansebørnene i Hvidovre & Stenløse hver tirsdag og torsdag.

Yasmin vil undervise hold 29, 30, 36, 37 & 39.

Simone er indehaver og daglig leder hos DCT DANS.

Efter mange års erfaring indenfor danseundervisning og pædagogik valgte Simone at starte sin egen danseskole op i 2019 med fokus på danseglæde fremfor alt andet.

Simone har danset i 20 år, og undervist i 7 år.

Hun er altid smilende, positiv og imødekommende i sin undervisning.

Hun har stort fokus på at alle hendes elever har et smil på læben når de danser, samtidig med at de lærer en masse, som de vil kunne bruge mange år frem.

 Simone har været en aktiv konkurrencedanser og vundet flere mesterskaber. Hendes seneste bedrift er hendes dansehold som vandt sølv til DM og dermed kvalificerede sig til VM.

Hun er uddannet danser hos Broadway Dance Center i New York og har optrådt for navne som Kato, OneRepublic, Emmelie De Forest, Malte Ebert (Gulddreng), Alphabeat, Casper Christensen, Martin Brygmann, mm.

Simone vil undervise hold 1-22.

Sofie er helt ny instruktør hos DCT DANS, men har undervist i mange år, både nybegyndere såvel som konkurrencedansere.


Sofie er selv gammel verdensmester i Streetdance formation og glæder sig til at undervise søndagseleverne hos DCT DANS.

Om sin undervisning fortæller hun:

"Jeg arbejder målrettet med at mine elevers danseglæde skinner igennem. Jeg er klar til at møde hver enkelt elev på det niveau de er og hjælpe dem videre i deres danseeventyr. For mig er det vigtigt, at alle eleverne får noget ud af hver dansetime og altid går hjem med noget i bagagen. Jeg går meget op i at alle føler sig trygge i timerne og har det godt sammen."

Sofie skal varetage nogle af vores søndagshold i Stenløse.
Sofie vil undervise hold 44, 45 & 46.

SIMONE FILTHUTH

YASMIN FILTHUTH

SOFIE FRØLICH

LISA LUDVIGSEN

Lisa er en erfaren konkurrence- og show danser. Hun er uddannet ved Sceneindgangen i København, og rejste derefter verden rundt.
Hun har videreuddannet sig, koreograferet og lavet shows i bla. Tyskland, Italien og New Zealand. Hun har fokus på en bred faglighed, og har danset alt fra ballroom, jazz, swing og moderne.

Hun har danset siden hun var 3 år, og deltaget ved adskillige Danmarks-, Europa-og Verdensmesterskaber. Lisa har en særlig passion for at formidle glæden ved dans, og vigtigheden ved en grundig teknik.
Alle kan være med når Lisa underviser, og der er altid plads til at man kan være sig selv.


Lisa vil undervise alle vores morgenhold, samt pardans og ballet om søndagen.

CAMILLA JØRGENSEN

Camilla arbejder til dagligt som pædagogmedhjælper.

Hun har danset siden hun var 8 år inden for Hip hop og Disco og senere hen konkurrence dans. Det er blev til 7 år på dansegulvet. Hendes drøm har altid været at undervise andre i dans og dele glæden ved dans.

”Det vigtigste for mig ved dans, er at have det sjovt og grine. Det handler ikke nødvendigvis om at tage den rigtige arme eller ben frem, men mest af alt handler det bare om at danse og følge rytmen i musikken.

Jeg glæder mig til at se mine elever nyde dansen ligeledes samt få et stærkt fællesskab, som vil gøre onsdag til en dag med lidt ekstra glimmer på”.

Camilla vil desuden tage Hit Fit uddannelsen til august.


Camilla vil undervise i Hit Fit Kids og Hit Fit Dance hver onsdag, i Stenløse på hold 34 & 35

NANNA PETERSEN

Nanna er 17 år gammel og går til dagligt på gymnasiet.
Nanna har danset siden hun var helt lille og bliver kun gladere og gladere for dansen, for hver dag der går.
Hun har været konkurrence danser i mange år, hvor hun bl.a. har vundet flere Danmarks-, Sjællands- og Københavnsmesterskaber i flere forskellige stilarter.
Nanna danser stadig selv ofte, og går op i hele tiden at udvikle sig.
Hendes største passion er at give sin danseglæde videre og se elever udvikle sig og føle sig trygge i dansen, som hun selv gør.

Nanna skal undervise i vores hip hop konkurrencehold hver mandag. 


PERNILLE LYCK

Pernille kan i denne sæson fejre sit 30 år jubilæum som danser og har derfor en stor erfaring med, at stå på en scene. Hun danser mange forskellige stilarter og elsker at dele ud af sin store danseglæde.


Pernille blev uddannet danser, instruktør, koreograf i 2008 og har mange års erfaring som underviser. Derudover er hun tidligere konkurrencedanser i adskillige stilarter. Pernille underviser bl.a. i stilarter som jazz, hiphop, moderne, step, boys only, ballet, pardans mm.

Hun lægger stor vægt på at skabe tryghed og disciplin i kærlige rammer.

For Pernille er det vigtigt, at hendes timer er lærerige, energiske og fuld af glæde.

Pernille vil undervise hold 47, 48 & 49

AMALIE LARSEN

Amalie er 21 år gammel og arbejder til dagligt i 3F.

Amalie har danset mange forskellige stilarter igennem mange år. Hun har blandt andet danset Showdance, girly style, Zumba, Dancehall og mange andre stilarter.

Hun har desuden taget en Hit Fit uddannelse i januar.


Det bedste ved at danse er, at man altid får et smil frem på læben, det gør jeg i hvert fald altid, både når jeg selv danser, men også når jeg ser andre danse.

Jeg holder utrolig meget af at hjælpe og understøtte børn, og er altid klar til at give et ekstra kram, til dem der har brug for det.


Amalie vil undervise i showdans og Hit Fit Kids i både Stenløse og Hvidovre på hold 26, 27, 28 & 38

LOUISE JOHANNESEN

Beskrivelse kommer snart.


LIS CORREA

Lis er både børneyoga instruktør og babymassage instruktør.

Lis er desuden indehaver af "En hjertestund", og fortæller:

"Min hjertemission er at skabe et rum, hvor forældre og børn kan få en stund af komplet nærvær og kærlighed - en hjertestund".


Lis er en kompetent og erfaren yogalærer, og glæder sig til at undervise yogaforløb på danseskolen á 4 uger.

Onsdag kl. 17.15-18.00: Børneyoga 7-10 år

Torsdag kl. 17.15-18.00: Børneyoga m. mor/far 3-6 år.

Lis vil undervise hold 42 & 43

SISSE MIKKELSEN

Sisse er certificeret og eksamineret yogalærer. Hun underviser i hatha, vinyasa og flow yoga og er ved at videreuddanne sig til yin yogalærer.

 

”Mit første møde med yoga var i 2008. Jeg havde to små børn og var netop startet på arbejde efter en stresssygemelding. Jeg oplevede på magisk vis, at min krop og mit sind faldt til ro efter en yogatime. Jeg har siden fast dyrket yoga og kan ikke undvære det fysiske og mentale velvære (og overskud), som yoga giver mig.

Man skal ikke være smidig for at dyrke yoga, men man opbygger smidighed, styrke og balance ved en regelmæssig praksis. Alle kan deltage i mine klasser – også dem, der har ingen eller kun lidt erfaring med yoga.

 

Det betyder meget for mig, at mine elever føler sig velkomne, og at de går fra mine klasser med en god oplevelse.”

 

Sisse underviser hold 51 & 52- Hatha yogahold for voksne i Stenløse.

MARIA PEDERSEN

Beskrivelse kommer snart.


DCT DANS


Vores vision er at børn og unge i alle aldre skal have det sjovt til dans, og altid går fra dansetimen med et smil på læben.

Find os

Knud Bro Alle 1

3660 Stenløse

Gungehusskolen

Høvedstensvej 35

2650 Hvidovre

50932176 (Tlf tid kl. 8-13)

CVR-nr: 40397140

© Copyright. All Rights Reserved.