Undervisere

Undervisere


Yasmin Filthuth

 

Yasmin er 18 år gammel, går på gymnasiet og er vores instruktør, som vil undervise vores torsdagshold i Hvidovre, samt vores tirsdagshold i Stenløse.


Yasmin har været hjælpepige i mange år på alle Simones børnehold.

Yasmin er også Simones lillesøster, og er derfor blevet lært grundigt op i børnenes forståelse for musik og dans og ved lige hvad hun skal gøre hvis et barn har brug for hjælp.


Yasmin fortæller at det bedste ved at være instruktør er at se hvordan eleverne folder sig ud og hun er altid klar på at få et kram eller en high-five med på vejen.

Det vigtigste i Yasmins undervisning er at børnene altid har det sjovt, imens de lærer at danse.

Yasmin glæder sig til at tage imod dansebørnene i Hvidovre & Stenløse hver tirsdag og torsdag.

Yasmin vil undervise hver tirsdag i Stenløse og hver torsdag i Hvidovre.Simone Filthuth

 

Simone er indehaver og daglig leder hos

DCT DANS.

Efter mange års erfaring indenfor danseundervisning og pædagogik valgte Simone at starte sin egen danseskole op i 2019 med fokus på danseglæde fremfor alt andet.

Simone har danset i 20 år, og undervist i 7 år og er altid smilende, positiv og imødekommende.

Hun har stort fokus på at alle hendes elever har et smil på læben når de danser, samtidig med at de lærer en masse, som de vil kunne bruge mange år frem. 


Simone har været en aktiv konkurrencedanser og vundet flere mesterskaber. Hendes seneste bedrift er hendes dansehold som vandt sølv til DM og dermed kvalificerede sig til VM.

Hun er uddannet danser hos Broadway Dance Center i New York og har optrådt for navne som Kato, OneRepublic, Emmelie De Forest, Malte Ebert (Gulddreng), Alphabeat, Casper Christensen, Martin Brygmann, mm.
Simone vil undervise hver mandag og tirsdag i Stenløse og hver onsdag i Hvidovre.

 


Sisse Mikkelsen

Sisse er certificeret og eksamineret yogalærer. Hun underviser primært i hatha, yin, vinyasa og flow yoga.

Sisse arbejder også på DCT DANS-kontoret, hvor hun besvarer opkald og mails.

 

”Mit første møde med yoga var i 2008. Jeg havde to små børn og var netop startet på arbejde efter en stresssygemelding. Jeg oplevede på magisk vis, at min krop og mit sind faldt til ro efter en yogatime. Jeg har siden fast dyrket yoga og kan ikke undvære det fysiske og mentale velvære (og overskud), som yoga giver mig.

Man skal ikke være smidig for at dyrke yoga, men man opbygger smidighed, styrke og balance ved en regelmæssig praksis. Alle kan deltage i mine klasser – også dem, der har ingen eller kun lidt erfaring med yoga.

 

Det betyder meget for mig, at mine elever føler sig velkomne, og at de går fra mine klasser med en god oplevelse.”

 

Sisse underviser vores hatha yogahold for voksne i Stenløse.Kathrine Ermark Koch

 

Kathrine er vores nye discoinstruktør i Stenløse.
Hun har danset siden hun var 6 år, og været en aktiv konkurrencedanser i disco indtil 2018, hvor hun deltog i Europamesterskaberne.
Kathrine lægger meget vægt på at dans skal være sjovt og hårdt, samtidig med at eleverne lærer disciplin, korrekt teknik, smidighed og bliver udfordret.

Kathrine fortæller "i mine timer er der både plads til sjov og fjollerier, samtidig med at der er seriøsitet og fokus. Jeg glæder mig til at videregive min danseglæde til en masse dejlige børn!"


Kathrine vil undervise vores discohold i Stenløse hver onsdag, og have ansvaret for vores disco solo/duo dansere.Lis Correa Rasmussen

Lis er både uddannet børneyoga instruktør og babymassage instruktør.

Lis er desuden indehaver af "En hjertestund", og fortæller:

"Min hjertemission er at skabe et rum, hvor forældre og børn kan få en stund af komplet nærvær og kærlighed - en hjertestund".


Lis er en kompetent og erfaren yogalærer, som skaber trygge rammer for alle hendes elever.

Hun glæder sig til at undervise yogahold for børn og tweens hver tirsdag og søndag i denne sæson.


Laura Kirk

 

Laura er 22 år og til dagligt er hun medhjælper i en vuggestue.

Laura har 10 års danseerfaring og 6 års undervisningserfaring. Hun er uddannet hos Sceneindgangen. Laura er altid til at finde med et smil på læben og en hjælpende hånd. 


Laura er en pædagogisk underviser. I hendes undervisning lægger hun stor vægt på at det skal være sjovt, der skal være plads til alle og at der altid er flere måder at lære på. Det er vigtigt for hendes at alle hendes elever har det sjovt, at de lære en helt masse og har et smil på læben - også når det er svært. 


Laura har været aktiv konkurrence danser i mange år og har opnået flotte placeringer både nationalt, men også internationalt. Laura har undervist og ført mange af hendes elever til tops i deres individuelle rækker og årgange. 

Laura har danset for navne som Dj Aligator, ToyBox, Alexander Brown, Boye & Sigvardt, m.m.


Laura skal undervise i TikTok og disco hver torsdag i Stenløse.


Camilla Britt Sørensen

 

Camilla er vores nye instruktør på Hit Fit Dance voksenholdene.

Hun har danset siden hun var 3 år gammel med interesse for både standard-latin dans, jazzballet og især Rock N´ Roll, som hun igennem mange år har danset på konkurrenceplan, og vundet flere Københavns- og sjællandsmesterskaber. Siden hun blev større, har Camilla fungeret som hjælpetræner på forskellige hold, og efterfølgende også undervist selvstændigt. 

Camilla har kun haft enkelte års pause fra dansen pga uddannelse og børn, men indimellem både danset showdance og været tilknyttet som Cheerleader i både Lyngby og Farum fodbold- og håndboldklub. I den forbindelse også deltaget i DM for Cheerleaders.


"Siden DCT DANS startede i Stenløse, har jeg danset på både Showladies og Hit Fit Dance, og det har været super dejligt at danse showdance igen. Især Hit Fit dansen har grebet mit hjerte i en sådan grad, at jeg nu glæder mig helt vildt til selv, at skulle undervise på holdene. Hit Fit Dance er en perfekt kombination af dans og "puls op" som man bliver glad i låget af, og jeg håber at alle vil gå fra undervisningen, med samme brede smil på læben, som jeg selv altid har - dette er min mission".


Camilla vil undervise i Hit Fit Dance hver mandag og torsdag i Stenløse.Lisa Ludvigsen

 

Lisa er en erfaren konkurrence- og show danser. Hun er uddannet ved Sceneindgangen i København, og rejste derefter verden rundt.
Hun har videreuddannet sig, koreograferet og lavet shows i bla. Tyskland, Italien og New Zealand. Hun har fokus på en bred faglighed, og har danset alt fra ballroom, jazz, swing og moderne.

Hun har danset siden hun var 3 år, og deltaget ved adskillige Danmarks-, Europa-og Verdensmesterskaber. Lisa har en særlig passion for at formidle glæden ved dans, og vigtigheden ved en grundig teknik.
Alle kan være med når Lisa underviser, og der er altid plads til at man kan være sig selv.


Lisa er pt. på barsel i sæson 21/22.


Nanna Petersen

 

Nanna er 17 år gammel og går til dagligt på gymnasiet.
Nanna har danset siden hun var helt lille og bliver kun gladere og gladere for dansen, for hver dag der går.
Hun har været konkurrence danser i mange år, hvor hun bl.a. har vundet flere Danmarks-, Sjællands- og Københavnsmesterskaber i flere forskellige stilarter.
Nanna danser stadig selv ofte, og går op i hele tiden at udvikle sig.

Hendes største passion er at give sin danseglæde videre og se elever udvikle sig og føle sig trygge i dansen, som hun selv gør.

Nanna skal undervise vores hip hop konkurrencehold hver mandag, og desuden føre vores hip hop formationshold i Stenløse til SM & DM. 


Nanna skal undervise i hip hop og formationshold hver mandag i Stenløse.


Pernille Lyck

 

Pernille kan i denne sæson fejre sit 30 år jubilæum som danser og har derfor en stor erfaring med, at stå på en scene. Hun danser mange forskellige stilarter og elsker at dele ud af sin store danseglæde.


Pernille blev uddannet danser, instruktør, koreograf i 2008 og har mange års erfaring som underviser. Derudover er hun tidligere konkurrencedanser i adskillige stilarter. Pernille underviser bl.a. i stilarter som jazz, hiphop, moderne, step, boys only, ballet, pardans mm.

Hun lægger stor vægt på at skabe tryghed og disciplin i kærlige rammer.

For Pernille er det vigtigt, at hendes timer er lærerige, energiske og fuld af glæde.

Pernille vil undervise i boys only, moderne/contemporary, showladies og pardans i Stenløse.


Amalie Larsen

 

Amalie er 23 år gammel og arbejder til dagligt i 3F.

Amalie har danset mange forskellige stilarter igennem mange år. Hun har blandt andet danset Showdance, girly style, Zumba, Dancehall og mange andre stilarter.

Hun har desuden taget en Hit Fit uddannelse i januar 2020.


"Det bedste ved at danse er, at man altid får et smil frem på læben, det gør jeg i hvert fald altid, både når jeg selv danser, men også når jeg ser andre danse.

Jeg holder utrolig meget af at hjælpe og understøtte børn, og er altid klar til at give et ekstra kram, til dem der har brug for det."


Amalie vil undervise i showdans i Stenløse og være hjælpetræner i Hvidovre.


Maria Voigt Pedersen

 

Maria er 22 år gammel, og underviser i girly hip hop og heels.

Hun har danset siden hun var helt lille, og er uddannet hos Hotstepper.

Maria har deltaget i flere Danmarksmesterskaber i både hip hop, disco, jitterbug og Rock & Roll.


Til dagligt går Maria på HF og er selv en aktiv danser i sin fritid.


Maria elsker at undervise, og går op i at lære fra sig, samtidig med at have det sjovt.

Marias elever går altid fra timen, med et smil på læben.

Maria skal undervise i girly hip hop og heels hver onsdag i Stenløse.


Katrine Lorck 

Katrine er vores nye balletlærer, som skal undervise i klassisk ballet i denne sæson.

Katrine er uddannet pædagog og har mange års erfaring indenfor balletundervisning.

Katrine har danset siden hun var 6 år.
Først hos Kgl balletdanser Else Knipschildt og siden på Balletteatret, hos Britt Bendixen, Sceneindgangen, Move, Christianshavns Balletskole m.fl.
Katrine har 10 års erfaring som selvstændig og har optrådt med sit dansehold ved flere lejligheder i Egedal.
Katrine har desusen erfaring som underviser ved FOF gennem flere år.
Hun arbejder ud fra den anerkendende tilgang og brænder for at skabe eventyrballetter med børnene. I undervisningen vil eleverne og Katrine sideløbende med balletræningen skabe eventyrballetter sammen.
Det skal være sjovt at danse ballet og alle kan være med.


Katrine vil undervise ballet hver søndag i Stenløse