Instruktører

Simone Filthuth

Simone er indehaver og daglig leder hos DCT DANS.

Efter mange års erfaring indenfor danseundervisning og pædagogik valgte Simone at starte sin egen danseskole op i 2019 med fokus på danseglæde fremfor alt andet.

Simone har danset i 20 år, og undervist i 7 år og er altid smilende, positiv og imødekommende.

Hun har stort fokus på at alle hendes elever har et smil på læben når de danser, samtidig med at de lærer en masse, som de vil kunne bruge mange år frem.

 Simone har været en aktiv konkurrencedanser og vundet flere mesterskaber. Hendes seneste bedrift er hendes dansehold som vandt sølv til DM og dermed kvalificerede sig til VM.

Hun er uddannet danser hos Broadway Dance Center i New York og har optrådt for navne som Kato, OneRepublic, Emmelie De Forest, Malte Ebert (Gulddreng), Alphabeat, Casper Christensen, Martin Brygmann, mm.

 

Yasmin Filthuth

Yasmin er 16 år gammel, går på gymnasiet og er en af vores nye instruktører, som skal undervise vores torsdagshold i Hvidovre.


Yasmin har været hjælpepige i mange år på alle Simones børnehold.

Yasmin er også Simones lillesøster, og er derfor blevet lært grundigt op i børnenes forståelse for musik og dans og ved lige hvad hun skal gøre hvis et barn har brug for hjælp.


Yasmin fortæller at det bedste ved at være instruktør er at se hvordan eleverne folder sig ud og hun er altid klar på at få et kram eller en high-five med på vejen.

Yasmin glæder sig til at tage imod dansebørnene i Hvidovre hver onsdag som hjælpepige, og hver torsdag som instruktør.

Sofie Frølich

Sofie er helt ny instruktør hos DCT DANS, men har undervist i mange år, både nybegyndere såvel som konkurrencedansere.


Sofie er selv gammel verdensmester i Streetdance formation og glæder sig til at undervise søndagseleverne hos DCT DANS.

Om sin undervisning fortæller hun:

"Jeg arbejder målrettet med at mine elevers danseglæde skinner igennem. Jeg er klar til at møde hver enkelt elev på det niveau de er og hjælpe dem videre i deres danseeventyr. For mig er det vigtigt, at alle eleverne får noget ud af hver dansetime og altid går hjem med noget i bagagen. Jeg går meget op i at alle føler sig trygge i timerne og har det godt sammen."

DCT DANS


Vores vision er at børn og unge i alle aldre skal have det sjovt til dans, og altid går fra dansetimen med et smil på læben.

Find os

Egedal Centret 85

3660 Stenløse

Gungehusskolen

Høvedstensvej 35

2650 Hvidovre

50932176

© Copyright. All Rights Reserved.

CVR-nr: 40397140